Klinikkens mantra:

Vi bestræber os på, altid at være

Ærlige

Vi sætter en ære i ærlighed, så vi sammen finder den behandling der er bedst for dig.

Tryghedsskabende

Vi har alle været i faget i mange år og vores filosofi på klinikken er, at du føler dig tryg. Så hvis der er noget du finder utrygt, tager vi en snak om det.

Flexible

Vi er mange behandlere på klinikken og derfor prøver vi så vidt det er muligt, at være flexible i forhold til, at finde en tid der passer ind i din hverdag.

Vores personale

Trine

Trine

Tandplejer/Klinikejer

Trine er den første af behandler du møder, når du kommer som ny patient til undersøgelse. Hun er rolig og tager sig god tid, så du føler dig tryg og velkommen. Trine er uddannet tandplejer i 2001 og har siden været ansat i privat praksis. Ved siden af ansættelse i privat praksis, har Trine undervist de tandplejerstuderende på SKT på Københavns Universitet. Trine har også erfaring i, at undervise og afholde kurser i Airflow.

Evelina/Selvstændig

Evelina/Selvstændig

Tandlæge

Evelina har været i faget siden 2001. Først som tandplejer og i 2007 blev hun uddannet fra Københavns Universitet som tandlæge. Siden har Evelina arbejdet både i privat praksis og været klinikleder i Børnetandplejen i Københavns kommune. Evelina glæder sig til, at tage imod dig og gør en ære i, at du skal føle dig tryg hos hende.

Ida

Ida

Tandplejer

Ida er 24 år og vores nye Tandplejer, og er uddannet fra Københavns universitet i 2023. Ida vil med sit gode humør og høje faglighed ligesom Trine(tandplejer) skulle varetage eftersyn og Parodontitis behandlinger. Ida er allerede en rutineret bruger af Airflow, som en en del af vores behandling i DitTandUnivers. Til daglig bor Ida i København. I fritiden spiller Ida volleyball og bruger en del tid på at game

Sila

Sila

Klinikassistent/Barsel

Sila er på barsel indtil efteråret 2024. inden Sila gik på barsel mødte i Sila receptionen eller inden hos behandlerene, hvor hun assisterede dem. Sila har mange års erfaring som klinikassistent og har været uddannet siden 2005. Sila har være tilknyttet klinikken siden 2011. Sila har mange års erfaring som klinikassistent og har været uddannet siden 2005. Sila har være tilknyttet klinikken siden 2011. Vi glæder os til at få Silas smilende og dejlige væsen tilbage efter hendes barsel.

Janice Vikar

Janice Vikar

Klinikassistent vikar

Janice er vores tilkalde vikar, som i vil se en del til på klinikken, i den periode hvor Sila er på barsel. Janice har mange års erfaring som klinikassistent. i vil møde Janice i receptionen og inden hos vore behandlere.

Soumiya

Soumiya

Klinikassistent vikar

Soumiya er klinikassistent og starter hos os d. 1. december. Soumiya har været mange år i faget og vil være vikar for Sila, imens Sila er på barsel. Vi glæder os til at byde Soumiya velkomme.

da_DKDanish