Klinikkens mantra:

Vi bestræber os på, altid at være

Ærlige

Vi sætter en ære i ærlighed, så vi sammen finder den behandling der er bedst for dig.

Tryghedsskabende

Vi har alle været i faget i mange år og vores filosofi på klinikken er, at du føler dig tryg. Så hvis der er noget du finder utrygt, tager vi en snak om det.

Flexible

Vi er mange behandlere på klinikken og derfor prøver vi så vidt det er muligt, at være flexible i forhold til, at finde en tid der passer ind i din hverdag.

Vores personale

Trine

Trine

Tandplejer/Klinikejer

Trine er den første af behandler du møder, når du kommer som ny patient til undersøgelse. Hun er rolig og tager sig god tid, så du føler dig tryg og velkommen. Trine er uddannet tandplejer i 2001 og har siden været ansat i privat praksis. Ved siden af ansættelse i privat praksis, har Trine undervist de tandplejerstuderende på SKT på Københavns Universitet. Trine har også erfaring i, at undervise og afholde kurser i Airflow.

Larisa

Larisa

Tandplejer

Larisa har været uddannet tandplejer siden 2004 og har primært arbejdet i privat praksis. Hun har været tilknyttet klinikken siden 2017. Larisa er omsorgsfuld og rolig. Hun har rigtig god erfaring inden for behandling af patienter med tandlægeskræk. Larisa vil primært tage sig af eftersyn, tandrensning, instruktion, parodontitis behandling og tandblegning.

Peter/Selvstændig

Peter/Selvstændig

Tandlæge

Peter er uddannet tandlæge i 1998. Han har arbejdet i privat praksis siden og kom til klinikken i 2007, hvor han var klinikejer fra 2009-2022. Peter beskæftiger sig primært med almindelige tandlæge opgaver.

Evelina/Selvstændig

Evelina/Selvstændig

Tandlæge

Evelina har været i faget siden 2001. Først som tandplejer og i 2007 blev hun uddannet fra Københavns Universitet som tandlæge. Siden har Evelina arbejdet både i privat praksis og været klinikleder i Børnetandplejen i Københavns kommune. Evelina glæder sig til, at tage imod dig og gør en ære i, at du skal føle dig tryg hos hende.

Sila

Sila

Klinikassistent

Sila vil være en af de første du møder på klinikken, når du træder ind af døren hos os. Hun vil møde dig med hendes smilende og dejlige væsen. Sila har mange års erfaring som klinikassistent og har været uddannet siden 2005. Sila har være tilknyttet klinikken siden 2011. I det daglige vil Sila være at finde i receptionen eller assistere behandlerne på klinikken.

Anne

Anne

Klinikassistent

Anne vil være et af de nye ansigter du møder på klinikken, hun vil med sit smilende, glade og positive væsen byde dig velkommen på klinikken eller være med til assistere vores behandlere. Anne uddannet klinikassistent i 2008 og er startet på klinikken d. 1. marts 2023. Anne har en bred erfaring inden for sit fag.